Jouw plek voor de stoerste meubels en woonaccessoires!
Kerst 2018

Kerst 2017

Nu de eerste sneeuw is gevallen komt ook de kerst weer dichterbij! Iedereen is druk bezig om het huis weer in de kerstsfeer te brengen en zoekt de lekkerste recepten voor het kerstmenu.

Accessoires
Naast de traditionele kerstboom is er natuurlijk ook ruimte voor leuke kerstaccessoires. Een populair product voor de kerst is de hertenkop. Deze is in diverse soorten en maten te verkrijgen. Bijvoorbeeld dit hertengewei als kapstok van Radius Trophy, hier te verkrijgen.

Radius Trophy hertengewei kapstok

Of bezit je een Fatboy Edison the Petit lamp? Daar heb je diverse lampenkappen voor, de zogenoemde Fatboy Cooper Cappie. Deze zijn ook in leuke kerstdesigns te verkrijgen, zoals een kerstboom of een kerstman. Kijk hier voor deze en andere leuke kerstaccessoires!

Fatboy Cooper Cappie lampcover kerstman

Koken en tafelen
Behalve een kerstboom is lekker eten ook erg belangrijk tijdens de kerst. Je kan lekker uit eten gaan, maar veel mensen kiezen er ook voor om het thuis extra gezellig te maken en uitgebreid te gaan koken. Zorg ervoor dat je op tijd de juiste boodschappen in huis hebt of bestelt. En nog op zoek naar inspiratie? Er zijn genoeg kerstkookboeken te krijgen waar de lekkerste recepten in staan. Kijk bijvoorbeeld naar Home Sweet Home XMAS van Yvette van Boven, Jamie Oliver’s kerstkookboek, Rudolph’s Christmas van Rudolph van Veen en Heel Holland Bakt Kerst. Kijk hier voor deze kookboeken en andere kookaccessoires!

Jamie Oliver's kerstkookboek