Jouw plek voor de stoerste meubels en woonaccessoires!
Smokey Goodness 3 - Jord Althuizen

Smokey Goodness 3 – Jord Althuizen

Het Bigger, Better BBQ Boek!

Het is fantastisch weer, en dat betekent dat het weer tijd is om de barbecue aan te steken! Ga eens niet voor de speklapjes en hamburgers uit de supermarkt, maar probeer eens iets nieuws!

Smokey Goodness 3 is het nieuwste barbecueboek van Jord Althuizen voor alle BBQ-fanaten.

Smokey Goodness 3: het Bigger, Better BBQ-boek is het nieuwste kookboek van barbecue-held Jord Althuizen. Dit is het echte barbecuewerk: stoer, slow en avontuurlijk. Met nieuwe flavours voor jouw favoriete Big Five op de barbecue: beef, pork, chicken, fish en… desserts. Ontdek dit keer de Zuid-Afrikaanse braai. Voor alle achtertuin avonturiers. Burning hot!
Jord Althuizen is de man achter Smokey Goodness, het BBQ-bedrijf dat Nederland verovert. Zijn boeken Smokey Goodness en Smokey Goodness 2 zijn absolute bestellers en winnaar van Kookboek van het Jaar 2016 én Kookboek van het Jaar 2017.

Bekijk het kookboek hier!